Måndag



Hej mina hjärtan! 
Åh, vad det tar emot att blogga nu när vårat internet ligger nere och jag inte kan hålla er uppdaterade lika flitigt som tidigare. Men förhoppningsvis skall allting komma igång under veckan. Vi får hoppas helt enkelt!

Helgen kom lika fort som den gick. I lördags var vi inbjudna på barnkalas för Elias "BFF" Malte. Nu var det egentligen meningen att jag bara skulle lämna honom där, för att sedan hämta två timmar senare. Men det hela slutade med att jag och Meja blev kvar, men höll oss mestadels i bakgrunden. Elias hade iallafall toppenkul och hade inga större bekymmer med att det var andra okända barn med under dagen. Det mumsades lastbils tårta, bullar och kex. Dock var de flesta mer intresserade utav lek och stoj än att sitta ner och äta. Som det skall vara med andra ord! Lite utelek som sedan avrundades med fiskdamm tills vi slutligen åkte hem. Kan tillägga att båda barnen slocknade på två röda innan vi ens hunnit kliva på bussen. 

Igår var vi BARA hemma och slappade framför teven, med undantag för lite golvlek. För trött för att laga mat, kom storhjärtat hem med take-away från thairestaurangen vid sjukhuset. Gott! Till kvällen sedan blev jag bortskämd med lite "ensamtid", men längtade ihjäl mig efter barnen redan efter en timme. Tre timmar senare och barnen trillar in genom dörren, grinar mamman krokodil tårar! Inte klokt att man kan älska två små människor så efter så kort tid. Hur skall detta gå när jag börjar jobba sedan?! Usch!! 

Måndag idag och Elias är tillbaka på förskolan. Jag och Meja Rogen sväng ner på stan för att sedan promenera hela vägen hem. I nästan två timmar sov hon, det lilla skrotkornet. Hela dagen har hon varit sådär ovanligt gnällig och skall bara ligga vid bröstet och snutta. Maten kastar hon antingen på mig eller ner på golvet. Yes, jag misstänker tänder! Dock ingen feber, bara omedgörlig. Lilla hjärtat! 

I morgon väntar en hel eftermiddag med parkhäng ute i pershagen tillsammans med Frida och barnen. Mys! Onsdagen blir minst lika fullspäckad den. Barnpassning precis som förra veckan, samt lite förmiddagslek på barnens hus.  På fredag åker vi ut till pappa och firar min lillasyster som fyller år. Rolig vecka med andra ord! 


Vardagsmat

Vårat internet ligger fortfarande nere, och därmed ligger också kameran på hyllan och samlar damm. Ni som vill hänga med och hålla er uppdaterade om vad som händer i våran vardag kan följa oss på instagram (Linelias) heter jag där. 
 
Nu när jag inte kan blogga lika flitigt som jag skulle vilja, har jag istället ägnat all min lediga tid åt *trumvirvell*....MATLAGNING!!! Jag har under veckan plöjt igenom Ellas kitchen's egna kokbok som följde med i den senaste loppipåsen från loppieventet häromveckan. Jag har helt enkelt ledsnat på mina paradrätter, vilket jag nog inte är ensam om. Måste faktist säga att jag blev positivt överraskad redan efter första rätten vi prövade här hemma. Nog för att det tog lite tid, men otroligt lättlagat och ett perfekt tillfälle För dem små att vara en del utav matlagningen. Fantastiskt gott, men också roligt för hela familjen att jobba tillsammans. Redan i morgon skall jag och Elias testa ännu ett recept ur Ellas kitchen's egna kokbok som också går under namnet The red one. 
 
Här en pigg fläskpanna med äpplen.
 
 
 


Onsdag

                                                  
Här hemma har vi som regel att båda barnen skall vara i säng lagom till sju-tiden om kvällarna. Dem behöver absolut inte sova just då, men dem skall ligga i sina sängar med pyjamasen på och tänderna borstade. Meja somnar oftast ganska så omgående. Men Elias tar det alltid lite längre tid för att varva ner och komma till ro. Han brukar ligga med paddan en stund, läsa en bok och lattja lite med en bil tills han slutligen bara inte orkar hålla sig vaken längre. den tiden från det att barnen sover brukar jag se som min "egentid". Min "egentid" att bara ta han om mig själv eller sådant som jag inte hunnit med under barnens vakna tid. Men ikväll har jag bara känt mig rastlös, barnen sover så fridfullt och jag saknar dem! Är det inte lite lustigt ändå?! Hur man kämpar med läggningar varenda eviga kväll, för att sedan sakna dem när du egentligen borde njuta av den lilla tid du får för dig själv. 
 
Idag dag har vi haft en sådan där riktig inryms-dag. Det där vårvädret som alla pratade om, det var väl bara ett smakprov på vad som komma skall. För nu går snöplogarna varma här utanför efter den snö som föll under eftermiddagen och kvällen.  Under förmiddagen fick vi låna världens bästa Milo i en sisådär två timmar. Supermysigt för både mig  och för Meja som fick en lekkompis. Frida och storebror Malte kom sedan upp för en kaffe innan dem fortsatte hemåt. Och för oss blev det BVC och en snabbhandling innan det var dags att hämta hem Elias från förskolan. På tal om Elias så har han haft sin absolut första blöjfria dag idag. Och kissat på pottan har han gjort, stolt mamma deluxe!! I morgon fortsätter vi på samma sätt som idag, och snart räknar vi med att sluta med blöjan helt. Spännande detta! 


10 månaders kontroll och läkarbesök på BVC

                                                                              Så var det äntligen dags för Mejas 10 månaders kontroll och läkarbesök på BVC. Hon hade inte alls ökat mycket lika mycket i vikt som vi förväntade oss att hon skulle ha gjort. Istället har hon dragit iväg ordentligt på längden istället. Med en vikt på 9600g och med 1 1/2 kanal över på längden är hon idag 76cm lång. Läkarkontrollen fixade hon gallant utan några som helst anmärkningar. Det enda läkaren reagerade på var att Meja inte kunde peka på lampan, och varför vi inte lärt henne det?! Jag ryckte mest på axlarna, ungen lärde sig ju faktist att gå innan hon ens var 10 månader fyllda. Hon nickar med huvudet när man frågar henne om något. Hon säger tack och hon är extremt medveten om henne själv, människorna och det som sker runt omkring henne. Hon är en väldigt aktiv, glad, social matglad och en oerhört omhändertagande liten tjej. Hon är fantastiskt rolig att vara omkring, varje dag lär hon sig något nytt, hon lär oss något nytt. Våran älskade lilla tjej, som vi älskar dig!!!


Tisdagskvällen

                                                                              Hej vänner! Här ekar det tomt bland uppdateringarna, ber om ursäkt för det men vårat internet har slutat fungera av någon oförklarlig anledning. Tisdagskvällen lider mot sitt slut, och här sitter jag och njuter av lugnet (läs:tystnaden) med en kopp the framför Renees rubriker på TV3. En ommöblering har skett här hemma i dagarna, och den vita byrån som tidigare stod i hallen har nu fått flytta in i vardagsrummet. Nästa projekt blir alltså att få ordning i hallen, en ny avlastningsbänk skall införskaffas, också en klädhängare en sjuhelsikes massa fotoramar. Nu har våran stora lillà tjej funnits hos oss i snart ett år och vi har inte ett endaste foto på ungen här hemma. Jag tänker mig en fotovägg, en hel vägg proppad med bilder på alla oss tillsammans. Som ni förstår är det förändringar på gång, det kliar i mina fingrar och jag hade gärna sett att vi satte igång igår. Ahh, en sak i taget! Nu skall jag återgå till teven och sedan väntar en förhoppningsvis godnatts sömn. I morgon har jag fått äran att låna finaste Milo en stund på förmiddagen. Toppenkul för Meja som får en lekkompis medans Frida m.familj är iväg på teckenkurs. Efter det väntar en efterlängtad 10-månaders kontroll och läkarbesök på BVC. Så himla spännande att få se hur vårat lilla skrotkorn har växt sedan sist! Godnatt fina ni. 


Hela familjen ut och gå, hälsa på...

 
Hej vänner!
 
Hela dagen bjöd på strålande sol och klarblå himmel, men jag kan inte direkt påstå att det har varit särskillt varmt. Kyliga vindar drar fortfarande igenom vårat avlånga land, och jag ångrar nästan att jag inte slängde på mig vinterjackan. Dock har vi haft en fantastiskt härlig dag, och vi har hunnit med lite av varje. 
 
Efter frukosten slängde vi på oss ytterkläderna för en minst sagt kylig promenad för att hälsa på barnens faster och kusiner som blev husägare häromveckan. Finns ingen anledning att ta bilen, nu när vi endast kan gena över fältet. Himla skönt måste jag få säga! Elias har hjälp till att baka muffins, det har lekts med bilar och vi blev även bjudna på en fantastiskt god lunch. Tack så hjärtligt! 
 
Ikväll har vi varit hem till storhjärtats kusin med familj för lite kvällsmat/fika. Meja har varit gnälligare och tröttare än någonsin, Väl hemma igen var hon så övertrött att det knappt gick att få ungen i säng. Efter många om och men så somnade hon tillslut för natten, förhoppningsvis utan några uppvak än på ett par timmar. 
 
Måndag i morgon och Elias är åter tillbaka på förskolan. Här hemma tänkte jag dra igång projekt ommöblering. Som vanligt fick jag min vilja igenom, jag känner på mig att detta kommer bli så jäkla snyggt! 
 
Hoppas att ni har haft en lika fin dag. Nu, borsta gaddarna och bums i säng!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


L ö r d a g

 
Vilket härligt vårväder vi har tänkte jag precis säga. Men tjiii fick jag när vi klev upp och kikade ut genom fönstret denna lördagsmorgon. Ett tunt lager utav snö hade lagt sig som ett vitt täcke över den annars så gröna gräsmattan, och blåste gjorde det något så in i norden. Nedrans alltså, då jag slängde på mig endast en tunn vårjacka och conversen igår som allra hastigast när vi lämnade hemmet i fredags. 
 
Hela gårdagen, förmiddagen och eftermiddagen idag har vi tillbringat hemma hos mamma-mormor då pappan i familjen varit ute på galej. Alltid skönt att "komma hem", en plats där även barnen känner sig som hemma. Igår fick jag ett sådant enormt sug efter våfflor, sagt och gjort..våfflor it is! Och detta tillsammans med mumsig hallonsylt och vaniljglass med chokladkross, gudomligt gott! Sena kvällen kom och lika mysig var även den. Med hela familjen samlad, avnjöt vi en god middag, ett glas rött följt utav kvällsgottis framför Let's dance. Dock orkade jag inte hålla mig vaken till slutet av programmet, utan valde istället att krypa ner i sängen och snosa bebis. Finns det möjligen någonting mysigare?! Dessa ljuvliga små. 
 
Idag trotsade vi stormen och tog oss ut på en promenad ner till affären och tillbaka hem. Hela dagen har barnen varit i luven på varandra, och jag är så fruktansvärt trött på att behöva bli arg. Arga mamman, det är jag det! Längtar bort, längtar uuuuut...I morgon skall jag äntligen få ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. En dag till att bara få rå om mig själv för ett litet slag. Till kvällen sedan är vi bortbjudna på kvällsfika hemma hos storhjärtats kusin, vars son nyligen opererades för korrigering av ryggraden om jag förstått det rätt. Vi ska i allafall dit och hälsa på och överlämna en present i förhoppning om att han skall krya på sig. 
 
 


Me&I

1.Crowns body/ 2.Pants with cat in pocket/ 3.Owls/ 4.Sweatpants with pockets
 
Me&I är ett svenskt modeföretag som sedan 2004 tillverkar och säljer barnkläder likväl som till vuxna. Kläderna tillverkas i ett härligt och skönt materiall av högsta kvalité skapad efter färg och form som är typiskt just för Me&I. Ovan har ni några av mina personliga favoriter tagna ur Me&I's senaste kollektion. 
 
Två gånger per år lanserar Me&I nya kollektioner, en för barn och en för vuxna. Det skall vara kul att matcha, och kläderna skall kunna användas till vardags likväl som till festligare tillfällen. Företaget klär idag modeintresserade i fem olika länder. Och mer än 750 säljare arbetar idag med att förmedla varumärket och kläderna till kunder via homeparty's.Vill du veta mer om företaget, eller är du intresserad utav att bli en utav Me&I's säljare?! Då tycker jag att du skall kika in HÄR.
 
 


Onsdagsrytmik

 
Precis som förgående natt har Meja vaknat flera gånger under nattens gång och varit sådär otröstlig. Dock hann jag knappt somna om tills hon tog morgon kring sju. Men upp och iväg för att träffa bästa kompisarna för lite efterlängtad rytmik, bus och lek på öppna förskolan. Idag var vi ett helt gäng härliga mammor och barn som sjöng och lekte tillsammans, det blir genast så mycket roligare att gå dit då. Meja skulle absolut inte sitta i mitt knä under sångsamlingen, utan satte sig istället en bit ifrån. Och där satt hon nöjt, gungade till tonerna och klappade händerna när sången tog slut. Det är så att man blir alldeles varm i hjärtat, älskade dotter!
 
Efteråt tog vi oss ner på stan, jag, Frida, Sofia och Jessica för lite lunch på Nancy's medans småttingarna sussade gott i sina vagnar. Elin och Elsa valde dock att avvika för att fortsätta dagen på annat håll. Fyllda med en massa ny och härlig energi fortsatte vi sedan hemåt. Mys-mellis och golvlek i väntan på att pappa och storebror.
 
Sena kvällen kom och gick, barnen sover för natten och jag skall faktist ta och göra detsamma. I morgon är första dagen på hela veckan som vi inte har något inplanerat. Skönt! 
 
 
 
 
 
 
 
4


Meja 10-månader!

 
Grattis vårat älskade lilla hjärtegryn på din 10-månaders dag. Är det klokt att du just idag fyller tvåsiffrigt, med det sagt endast två månader kvar till din ettårsdag. Du är så fantastisk på all sätt och vis, du förgyller våra dagar genom att bara vara den du är. Jag är så stolt över att just jag fick bli DIN mamma 


T i s d a g

 
Jag och Meja tillsammans med finaste Elin & Elsa och Frida & Milo  
 
Nämen, titta! Kan det möjligen vara första gången som jag för en gångs skull lyckas fastna på bild?! Kul! Jag kom ju på mig själv att jag helt glömt bort att visa er innehållet i Loppipåsen från gårdagens Loppievent. Aldrig varit med om maken vilka fina gåvor, jag trodde aldrig att det skulle ta slut när jag stod där i köket och plockade upp allting. När jag får lite tid över skall jag fota och lägga upp här på bloggen. 
 
Här hemma har jag precis stoppat ner storbarnet i badet, medans minstingen tagit sig en tupplur i soffan Idag har det inte krävts mycket för att röra den lilla damen till tårar. Tandsprickingen har verkligen tagit ut sin rätt, och mitt mammahjärta blöder! Lilla hjärtat. Pappan i familjen som egentligen skulle ha varit ledig idag, vart tvungen att hoppa in för en kollega som insjuknat i jag vet inte vad. Han var sjuk i allafall. Så det fick bli ledigt i morgon istället, men då är ju varken jag eller Meja hemma. I morgon vankas det onsdagsrytmik, bus och lek på Barnens Hus. Som vi längtar! 


Loppievent Gravid & Baby på Junibacken

 
Hej vänner!
 
Idag har vi, som många av er kanske redan vet tillbringat dagen på loppis gravid&baby-event ute på Junibacken. Alltså, vilket upplägg hörrni! Alla gäster fick en gratis tur på junibackens egna lilla sagotåg. Jag, Frida, Elin och våra tre småttingar delade vagn, och det var rena rama kramkalaset. Meja var alldeles till sig i trasorna där hon hade två kompisar på vardera sida som hon så snällt satt och klappade på och drog i om vartannat. Älskade lilla hjärtevän! 
 
Efteråt vankades seminarium med presentationer från bl.a Trygghansa, Libero och Ella's kitchen. Kanske inte det mest ideala att sitta och lyssna på med en liten som mest av allt bara vill röjja omkring och dra ner allt som kommer i dess väg. Hur som helst intressant, och icke att förglömma den super smaskiga frukost/lunchen vi fick avnjuta under tiden. När Meja inte längre ville sitta still, släppte vi ner alla barnen medans vi mammor fick en glimt av marknadens just nu hetaste vagnar. 
 
När visningen var slut tog vi oss ner på nedervåningen, där det vankades mingel, diverse tävlingar, gratisprodukter och shopping. Förutom en fullproppad loppipåse fick vi också en resevagn från lekmer.se med oss hem. Tack snälla Loppi-gänget för en fantastiskt dag och kanon fina gåvor till våra små!
 
 
 
 
 
 


Helgen som varit...

 
Haha åh, jag orkar inte med mig själv alltså. Jag har aldrig varit någon större tekniknörd, bara jag har en telefon att ringa och ta emot samtal med så är jag nöjd. Idag äger jag en bärbar dator, en Iphone4S och en Ipad4, och sitter här kommer på mig själv hur jag jonglerar mellan dessa tre. Varför, fråga mig inte?! Jag kan liksom inte hålla mig borta från varken facebook eller instagram längre. Bilderna ovan är för övrigt från min senaste instagram uppdatering. 
 
Vårvädret gjorde verkligen en ordentlig come back denna helgen, vilket vi har firat med att köpa hem färska tulpaner. Tänk att man kan bli på så gott humör av något så litet?! Ljuvligt. Igår tog vi oss ner på stan, jag och barnen. Strosade omkring i det fina vädret, Meja sussade gott i vagnen medans storebror fick leka av sig och äta grillad korv. Avrundade förmiddagen med en sväng inne på Kappahls barnavdelning. Och ut kom vi med de ljuvligaste plaggen jag någonsin skådat. Sena eftermiddagen kom och vi började förbereda inför kvällens mello-final. Självklart lyxade vi till det med lövbiffsroulader, klyftpotatis och sallad till varmrätt, följt utav vit chokladspannacotta till efterrätt. Mums! Här hemma hejjade vi stenhårt på Sanna och Linus, solklara favoriter detta år! Och precis som väntat blev det Sanna Nielsen till Köpenhamn och Eurovision song contest, mycket spännande detta. Vad tror ni, har vi en chans att ta hem detta?!
 
Idag har jag varit tröttare än tröttast efter ännu en vaken natt med skrik, bråk och gråt. Det har varit lite stökigt med nattsömnen den senaste tiden. Och idag hände det som vi bara gått och väntat på, en liiiiiten liiiiiten tansebisse är på väg att spricka upp. Jisses, det är nu allting händer. Liten blir stor på riktigt, kan någon snälla bara stoppa tiden. Det går för fooooooort! 
 
Måndag i morgon, som vi har längtat! Morgondagen kommer jag och Meja tillsammans med ett helt gäng andra mammor och barn att tillbringa på Loppis Vip-blogg event på Junibacken ute på djurgården. Så himla roligt! Jag har inte en aning om vad vi har att vänta, men jag har hört på omvägar att alla gäster kommer att bli sponsade med varsin resevagn från företaget lekmer. Grymt! Kameran hänger givetvis med hela dagen och jag skall försöka uppdatera er anitngen här eller på min instagram (Linelias) heter jag där. 
 
Oj, vilket långt inlägg detta blev. Storhjärtat tog med sig barnen hem till deras farmor och farfar en sväng, min kväll fortsätter därmed i soffan framför The Bachelor. Najs!


Fredagsmys med familjen

 
Det har varit en fullspäckad vecka som ni kanske har märkt, dock en väldigt rolig sådan! Under gårdagen fick sig lägenheten ett ordentligt ryck, ni anar inte så mycket äckligt smuts och damm vi lyckats samla på oss den senaste tiden. Det var ungefär så att man ville kräkas ett tag. Men nu skiner det blänkande rent här hemma, och det känns genast mycket trivsammare och väldigt mycket skonsammare för barnen. Jag har också lyckats göra mig av med nästan alla barnkläder som jag inte vetat vart jag skall göra av dem. Mycket har vi också sparat, sådana plagg som det finns en känslomässig koppling till. 
 
Ett fantastiskt trevligt Me&I party lyckades jag även klämma in igår kväll tillsammans med bästa Frida, Vickan och Fridas syster Lina som var arrangör för det hela. Vi blev runt en sisådär tio mammor och tillsammans blev vi introducerade inför Me&I's nya vårkollektion. Kanon härliga plagg, men jag fick lov att hålla igen plånboken denna gång! Och icke att förglömma det goda fikat vi blev bjudna på, en fantastiskt god hemmagjord brownie, hallonkaka och skorpor. Mums! Avrundade sedan kvällen med ett mysigt kvällsbesök av min fina vän Miriam. Jag vet inte hur många gånger vi har försökt klämma in en lekdejt med kidsen, men alltid är det någon som är sjuk eller får förhinder. Men tills nästa vecka då bara måste vi ses! 
 
Idag har vi haft en riktigt innemys-dag, både jag och barnen har varit helt makalöst trötta. Det tog dock inte många timmar tills barnen tröttnade och nästan klättrade på väggarna av tristess. Hela dagen har dem varit i luven på varandra, jag blir tokig på riktigt! Till kvällen packade vi in oss i bilen för lite bus och lek på Heron city följt utav storhandling. Påfyllning av både kyl och frys, så välbehövligt! 
 
I skrivandets stund har jag en trött liten tjej snuttandes vid bröstet. Så snart hon somnat för natten, kryper vi båda till sängs. Godnatt på er!
 
 
 
 
 
 


Onsdagsrytmik och lekland

 
Hej vänner!
I förmiddags promenerade jag och Meja iväg till Barnens hus för lite efterlängtad lek och rytmik. Många nya och gamla ansikten, alltid lika roligt! Det var så härligt att se våra snart små 1-åringar idag. Meja tar verkligen för sig, tar efter och ska helst göra likadant som alla andra. Hon är inne i en sådan fantastiskt rolig ålder just nu, utvecklingen har gått med en rasande fart och jag hinner inte med. Det är så häftigt att se, samtidigt som jag bara vill skrika "STOOOOPP!". Har jag nämnt att Meja tog sina allra första steg idag?! Hon stapplade sig fram med sisådär 1-2 steg till att börja med, sedan släppte allt! Hela 13 steg tog hon som mest, 13 stycken!!!! Jag kan omöjligt förstå det själv...Liten blir stoooor!
 
Efter lite sång, fika, lunch och lek tog vi oss ner på stan. Det tog inte många sekunder tills det att Meja tuppade av, och hon blev sovandes i dryga 1½ timma. Lite shopping till mama, en snabbhandling och en mysig fikastund med storhjärtat hanns med innan vi hämtade hem storebror från förskolan. 
 
Eftermiddagen har vi tillbringat på lekland och tankat en massa härlig energi tillsammans med Frida, Malte och Milo samt Carina, Emilia och Samuel. Barnen har varvat bus och lek med korv och glass, jisses säger jag! Väl hemma igen var båda mina troll så övertrötta att ingen utav dem velat sova. Nu sover båda äntligen för natten och jag skall faktist ta och göra detsamma. Godnatt på er!
 
 
 
 
 


Ändrade planer...

 
Vad som skulle ha blivit en eftermiddag med lek och bus på Fun house, blev istället en eftermiddag hemma. Dem har tydligen stängt på just måndagar, så vi bokade in en ny playdate på onsdag istället. Känner dock att det kanske var lika bra då jag lider av total sömnbrist efter en mer eller mindre vaken natt med skrik och gråt. Så idag har vi bara tagit det lugnt, kört en maskin med tvätt har vi gjort, duschat, plockat och fixat med lite allt möjligt. Jag har också blivit av med en massa barnkläder som bara ligger och dammar i ett hörn, bättre att någon annan får användning utav dem. Och tre hundra kronor rikare blev jag! 
 
Min fina vän Miriam ringde idag och ääääääntligen har vi bokat in en lunchdejt senare under veckan. Skall bli så otroligt roligt att se Meja och Adam leka tillsammans igen. Våra älskade små, som inte längre är så små. Nåja, vi ser så mycket fram emot detta. Ett besök på öppna förskolan skall också hinnas med, nu var det ett tag sedan sist!


Hos mamma

 
Hej vänner!
Söndagskvällen lider mot sitt slut. Och vi är åter på hemmaplan, fulltankade med en massa ny och härlig energi efter en ur mysig helg hemma hos mamma-mormor. Mamma har suttit hundvakt i helgen då syrran varit iväg och jobbat på hästmässan i Göteborg. Och vad passade då inte bättre att stanna helgen ut och barnen fick mysa lite extra med mormor.  I fredags firade vi barnens morfar med ett mysigt restaurangbesök följt utav tårta och lek. Vi hade bokat bord på en indisk restaurang i närheten utav där pappa bor. Helt fantastiskt god mat och tårtan var inte sämre den. Väl tillbaka hemma hos mamma igen, stupade vi mer eller mindre i säng.
 
Igår tillbringade vi större delen utav dagen i soffan framför teven med undantag för en kort sväng till affären och promenad med vovven. Till kvällen vankades tacos följt utav mello-mys, bästa Linus och Helena paparizou var enligt mig självklara finalister! Så otroligt duktiga båda två. 
 
Idag har vi hälsat på svärisarna där det bjöds på lunch, hunnit med en snabbhandling och grejjat lite här hemma. Måndag i morgon, Elias är tillbaka på förskolan och till eftermiddagen möter vi upp bästa Frida och barnen för lite eftermiddagslek på Funhouse. Härligt!
 
Nähä, borsta tänderna och sova kanske.