Själen är oändlig.

Du består av tre delar. Din kropp, ditt sinne och din själ. Vi har ett yttre och ett inre. Det yttre, kroppen, är det vi visar upp och det vi har att röra oss med. Där innanför finns en mer eller mindre kaotisk röra som brukar gå under beteckningen själen. Det här två delarna har helt olika funktioner och olika syften.

Själen är ditt palats, din skatt, din magiska plats. Själen är den del av dig som är evig. Den är ditt innersta väsen och där finns själva livskraften inom dig. Själen är hem för kreativitet och visdom. Själen är ditt gudomliga jag, din ande, den högsta aspekten av dig själv. I själen råder alltid lugn och stillhet. I själen finns inte heller några onda avsikter. Själen är alltid ren.

Själen är visdom, oändligt mycket större än den kunskap du kan förvärva genom din personlighet. Själen vet alltid bättre än ditt ego. Låt själen styra ditt liv, för det är själens kraft du kommer att använda när du skapar ditt drömliv. Egentligen har du tillgång till all styrka du behöver här i livet genom själen. Du har förmågan att med själens styrka övervinna allt.




Källa: Drömliv-Lycklig på riktigt





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR