1234

Elias har sovit sig igenom hela natten utan att hosta det minsta, vinden har vänt! Hade hoppats på att ungen skulle sova sin eftermiddagsnap vid det här laget, nähä nej..vi ska bara busa lite till. Just nu står han i sin säng, övar på att ställa sig upp för att sedan släppa taget. Macho kille det där, kul att se att utvecklingen går framåt i allafall och att han tar efter sina kära föräldrar :)

Hur som haver, Naja ringde för en stund sedan i desperat behov av barnvakt framöver då hon fått fast tjänst på Scandic. Som den finaste vän jag är så ställer vi givetvis upp att passa hennes goa William. Har jag jobbat på dagis och lyckats ta hand om en handfull med ungar, så ska jag väl klarar av att vara tvåbarnsmorsa för en dag eller två också. Och dessutom får Elias en lekkamrat här hemma, Perfekt! På tal om det så sticker vi hem till Naja om en stund, playdate so to say.



Camilla

superkul att du var med i dagens blogg, vinnarna är nu utsedda! kolla om det blev du, om inte anmäl idag till morgondagens blogg! http://kmill.blogg.se/2011/february/dagens-blogg-6.html.



har en tävling också! :) <3

http://kmill.blogg.se/2011/february/t-a-v-l-i-n-g.html


Blogg: http://kmill.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR