3 veckors kontroll på BVC

 
Idag har vi varit på 3 veckors kontroll hos Lena på BVC, och jösses  vad hon har vuxit våran lilla tjej! Från 4110g till 4385g och 56cm lång.Hon har alltså ökat 275g och 1cm på bara en vecka, är det klokt?!  Vi diskuterade även problemen med magen som uppstått under den senaste veckan. Vi kom överrens om att börja med sempers magdroppar och fortsätta amningen  precis som vanligt. Det är förmodligen så att Mejsy sväljer alldeles för mycket luft när hon äter, vilket orsakar den otäcka magknipen. Jag skall även påbörja en mjölkproteinfri kost för att se om det kan vara en bakomliggande orsak. Annars fanns det i vanlig ordning ingenting att anmärka på. 
 
Har också bokat en läkartid för lilleman redan i nästa vecka. Måste få ordning på hans alldeles förstorade polyper. Helt sjukligt vad den där ungen snarkar om nätterna, inte konstigt att han har ont i halsen stackarn. 
 
Så snart jag har ammat färdigt min lilla trollunge, sticker vi ut och hämtar hem storebror från förskolan. Lite senare i eftermiddag kommer pappa och lillasyster på besök. Mys!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR