Dopfix & 6-veckors kontroll på BVC

Idag var Meja på 6-veckors kontroll på BVC. Herregud, tänk att våran lilla dotter redan har blivit så stor. Meja har nu passerat 5-kilo strecket, närmare 5280g och en längd på 58,5cm. Hon är med, fäster blicken på olika föremål och ler oavbrutet när man pratar med henne. Allt såg fint ut, och sköterskan hade inga som helst anmärkningar, precis som väntat. Nästa besök sker någon gång i nästa vecka, men då för att hämta Mejas kykskåpskalla droppar. Vi kommer alltså ersätta D-vitamin drpparna med dessa i förhoppning om att dem skall vara mer skonsamma mot magen. Måste även tilläga att sempers magdroppar har varit den bästa investeringen sedan Meja kom till oss. Nog för att hon gnäller och gråter med jämna mellanrum, men betydligt mycket mindre än förut. Nu sover hon åtminstonde hela nätter och vi börjar äntligen få lite rutiner här hemma. 
 
Efter BVC-besöket packade vi in oss i bilen för att fixa med det sista inför dopet. Nämligen att beställa dop/födelsedags tårta. Bäst av allt, vi fick bestämma allting själva. Allt från storlek till utseende och detaljer , kan lova er att detta kommer bli storslaget! Våra fina barn är värda precis allt, och då menar jag ALLT! När vi var klara där tog vi en tur till skopunkten, samt till Kappahl. Lite nytt från Newbie fick följa med hem, även två par skor till mama. Ska visa er i ett senare inlägg. 
 
Storhjärtat försvann iväg till jobbet för dryga timmen sedan, själv är jag ensam hemma med båda mina troll. Lilleman är så sjukt uttråkad, gnäller och grinar för precis allt. Hade mer än gärna lämnat bort ungen, bara för att slippa höra på skiten. Får se om vi tar oss iväg på en promenad ner till parken lite senare, hur tråkigt det än må vara. I morgon blir det iallafall mys-fika och playdate ute hos fina fröken Frida ute i Pershagen. Det ser vi fram emot! 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR