Våran söndag

 
Idag lämnade vi fängelset, även kallat hem. Så skönt att bara få komma ut och andas frisk luft, promenera och njuta av värmen som ser ut att ha kommit för arr stanna. Lilleman fick sig en ny keps utav pappan sin, en annan liten låg helt utslagen i vagnen efter morgonens härliga skrikfest. Tog varsin milkshake på donken, för att sedan handla hem det mest nödvändiga i matväg innan vi slutligen tog oss hem igen. 
 
Måste även tala om hur sjukt besviken jag blev på nya vagnen tidigare idag. Har endast promenerat fram och tillbaka till dagis ett få tal gånger sedan Meja kom till oss. Men så idag från ingenstans, så flyger ena framhjulet av och sedan gick det bara inte att fälla ihop skiten. Känns ju förjävla kul att behöva lämna in den på service när man redan betalat dyra pengar för något som är trasigt. Jaja, sjukt tråkigt är det men inte mycket att göra åt. 
 
Ikväll har vi hängt i tvättstugan, samt haft Nather, Merna och deras sson Andy på besök. Alltid lika trevligt, och lilla Mejsy blev bortskämd ned mys och paket. Tack så hjärtligt för den fina overallen och gose-hunden. I skrivandets stund ammar jag en väldigt trött och varm liten tjej, och så snart hon tuppat av blir det sängen omedelbartbums! Hoppas på några timmars sömn innan nästa skrikfest drar igång. Oh lord....





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR