Muminkalas med Tallink Silja

 
Jaha vänner, så var ännu en sådan där härlig dag till ända. Loppi event på Clarion Sign igår och idag har vi tillbringat större delen utav dagen tillsammans med mumin och hans vänner.En kul aktivitet för hela familljen som jag blev tipsad och informerad om igår under gårdagens event. Ombordstigning på Silja Romantika för muminkalas med disco, tårta, skattjakt och lekar. Lite smått rörigt med alla människor och barnvagnar åt höger och vänster, annars hur roligt som helst och bra uppstyrt. 
 
Båda barnen har fått sjunga, dansa, färglagt teckningar, lekt och busat i Peter pan's lekhörna. Någon gång kring halv fyra tiden klev vi av båten och det tog inte många sekunder innan vi kunde ljuda små snarkningar från baksätet. Så jäkla gulligt så att man bara dör!! 
 
Tog en snabb runda i Sjöstaden, köpte med oss mat från Subway och vidare till McDonals för varsin happy meal till kidsen. Landade till slut hemma hos faster och kusiner för lite kvällsmys på altanen i den värmande vårsolen. Bra dag om ni frågar mig! Nu däremot tänkte jag göra som resten utav lilla familjen, stänga ner och krypa ned under täcket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR